Bedrijfsuitjes

  1. U bent hier: Blokarten
  2. > Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

U wilt een onvergetelijk bedrijfsuitje of teambuilding beleven? Outstanding Events verzorgt het hele jaar door met veel succes bijzondere bedrijfsuitjes. Het strand vormt hierbij de inspirerende omgeving en toegevoegde waarde. Te land, ter zee en in de lucht organiseren wij hier uw bedrijfsuitje met een hoge belevingswaarde. Blokarten, Powerkiten, RIB varen,Branding Raften zijn hier enkele voorbeelden van. Maar ook activiteiten als zandsculpturen, graffiti art en bamboe building behoren tot de mogelijkheden. Een bedrijfsuitje bij Outstanding Events biedt u activiteiten en programma's voor elke leeftijd en doelgroep. U vindt hiernaast een overzicht van onze arrangementen. U kunt de activiteiten apart of in een combinatie boeken.

Naast bijzondere activiteiten vinden wij ook de inwendige mens belangrijk bij een outstanding bedrijfsuitje. In een nauwe samenwerking met uitstekende horeca partners o.a. de Aloha Beachclub, verzorgen wij ook dit onderdeel tot in de puntjes. Kwaliteit in relatie tot een goede prijs is altijd het uitgangspunt.

Heeft u interesse in een onvergetelijk bedrijfsuitje? Neemt u dan direct contact met ons op voor een onvergetelijk programma op maat.