Activiteiten

  1. U bent hier: Home
  2. > Bedrijfsuitje strand

Bedrijfsuitje strand

Voor groepen tot 500 personen organiseert Outstanding Events voor u,het hele jaar door,een op maat gemaakte bedrijfsuitje strand.Een bedrijfsuitje strand uiteraard in samenwerking met uitstekende horeca locaties als Aloha Beach of Timboektoe in Wijk aan Zee. U kunt bij een bedrijfsuitje strand kiezen uit verschillende programma's. Bijvoorbeeld: een actief keuzeprogramma met onderdelen als: blokarten, powerkiten, RIB varen, beachvolleybal, zandsculpturen bouwen, GPS tocht, kwasten aan zee en nog veel meer!

Bedrijfsuitje strand Wijk aan Zee

Ook een Beachvolleybal toernooi of een Beach Battle met verschillende sportieve activiteiten organiseren wij voor u bij een bedrijfsuitje strand.. Indien gewenst volledig verzorgd met, hotelovernachting, vervoer per bus, een hapje, drankje, diner aan zee en een feestavond! Uw bedrijfsuitje strand is gegarandeerd een succes. Wijk aan Zee is de uitvalsbasis voor uw bedrijfsuitje strand.

Bedrijfsuitje strand. Het hele jaar door!

Slecht weer bestaat niet alleen slechte kleding is ons motto bij een bedrijfsuitje strand. Het is dus het hele jaar mogelijk om een bedrijfsuitje strand te organiseren. Uw bedrijfsuitje strand kan in een bepaald thema plaatsvinden. Ook binnenactiviteiten bij een bedrijfsuitje strand zijn mogelijk.

Een heel bijzonder familie bedrijfsuitje strand...

Bedrijfsuitje strand bij de beste beachclubs

Uw bedrijfsuitje strand vindt plaats bij de beste beachclubs, bijvoorbeeld Aloha Beach, Timboektoe of paviljoen Zeezicht. Uitstekende prijs kwalieteit verhouding, duurzaam en biologisch. Een bedrijfsuitje strand wordt zo onvergetelijk. 

Bedrijfsuitje strand voor elk budget

Een bedrijfsuitje strand organiseren wij voor elk budget. In overleg met onze klanten is er voor een ieder een aangepast bedrijfsuitje strand beschikbaar. Het is altijd maatwerk.Flexibiliteit is onze sterke kant bij een bedrijfsuitje strand. 

Een bedrijfsuitje strand is er voor kleine- en grote groepen

Vanaf 5 personen tot 500 personen ( en meer..)  is er een bedrijfsuitje strand mogelijk. Elk bedrijfsuitje strand wordt met dezelfde passie en kwaliteit uitgevoerd. Ook voor de kwaliteits horeca bij onze vaste partners kunt u terecht met een kleine of grote groep voor uw bedrijfsuitje strand. 

Bedrijfsuitje strand en eten en drinken

Bij onze samenwerkingspartners kunt u terecht voor een BBQ, een walking dinner, a la carte en keuze menu's. Zowel biologisch, vegetarisch als halal. Er zijn diverse dieetwensen mogelijk. Een bedrijsuitje strand en een drankje gaan goed samen. U kunt een drankenarrangement of drank op nacalculatie afnemen  Kort gezegd uw bedrijfsuitje strand wordt altijd een succes.

Bedrijfsuitje strand en extra's

Stel u wilt een hottub, kamelen, jaccuzi, hangmatten, palmbomen, een klimwand, bungee trampoline op uw bedrijfsuitje strand? Bij ons is dit allemaal mogelijk. Ook een fotograaf, drone opname, film is allemaal mogelijk.