Activiteiten

 1. U bent hier: Home
 2. > blowkarten

Blowkarten

BlowkartenBlowkarten is een onvergetelijke ervaring waar nog lang over gesproken zal worden… Ervaar snelheid en power van de wind in je zeil bij het Blowkarten en roll over the beach in een blokart of blowkart!  Blowkarten bij Outstanding is rijden met de nieuwste 5,5 meter zeilen! Waar andere blokarters stilstaan, rijdt Outstanding Events verder en harder! Blowkarten in Wijk aan Zee, op het breedste strand, het hele jaar door, iedere zaterdag en zondag maar ook door de weeks! Vanaf 1 persoon.
  

Blowkarten bij Outstanding

Een funsport met een zeer hoge wowwwwww ! factor. Jong,ouder, man,vrouw, sportief,a- sportief, iedereen heeft het binnen 10 minuten onder de knie. De blokarts staan bij aankomst gereed en na een korte instructie kun je direct het parcours op. Met Blowkarten wordt er gereden op het strand langs de branding. Voort geblazen door de wind in het zeil kunnen de blokarts een hoge snelheid ontwikkelen. Het bochtenwerk is spectaculair en zorgt voor een heerlijk onderbuikgevoel... Een blokart stuurt gemakkelijk en de snelheid is goed in de hand te houden. Ervaren blokart instructeurs brengen je de kneepjes van het Blowkarten in korte tijd bij. Aandacht voor veiligheid staat hierbij voorop. Blowkarten is snelheid, actie en behendigheid.  Het gevoel van formule 1 in het klein….

 

Outstanding Blowkarten is:

 1. Blowkarten vanaf 1 persoon! ;
 2. Blowkarten bij de Noordpier op het breedste strand van Wijk aan Zee, dus de meeste ruimte, de hoogste snelheid en de meeste beleving!;
 3. Blowkarten met ervaren instructeurs en de beste materialen;
 4. Blowkarten tegen ongevallen verzekerd;
 5. Blowkarten met handschoenen en stuifbrillen indien nodig!;
 6. Bij onvoldoende blokartwind een alternatief programma of kostenloos annuleren;
 7. Na afloop op loopafstand lekker genieten bij Aloha Beach, de mooiste beach club;
 8. Op zondag ieder een eigen blokart voor 25,00 p.u.
 9. Vanaf november ook op andere dagen ieder een eigen blokart rijden voor 25,00 p.p.p.u!