Activiteiten

  1. U bent hier: Blokarten
  2. > Klantbeoordelingen

Onze klantbeoordelingen

Heb je een bij ons een leuke ervaring gehad? voeg je eigen beoordelingen toe!
Algemene beoordeling
deed mee met Blokart arrangement op 11 juni
Een geweldige ervaring dat blokarten! we hebben een leuke middag gehad. leuke enthousiaste mensen die ons assisteren erbij.
op 11 juni
Ondanks dat het halverwege ons blokart uurtje niet hard genoeg meer waaide hebben we een ontzettend leuke middag gehad! Het waaide dan wel niet hard genoeg voor de blokart. Outstanding stelde voor om te gaan kiten! Ook super vet. Bedankt!
deed mee met Blokart arrangement op 12 juni
Vriendelijk personeel.goede uitleg en overleg.Echt een aanrader.Was een top dag!!
deed mee met Blokart arrangement op 12 juni
Geen opmerking
deed mee met Blokart arrangement op 3 juni
Geweldige organisatie, heldere uitleg en het blokarten zelf was echt een aanrader. Ontzettend leuke dag gehad!!
deed mee met Blokart arrangement op 5 juni
Heerlijk uurtje blokarten op het strand. Meegedaan met de AH-uitjes actie.
De vorige afspraak was verzet vanwege te weinig wind. Dit was netjes doorgegeven via een sms-berichtje. Daarna hebben we zonder problemen een nieuwe afspraak kunnen maken.
op 4 juni
We hebben genoten! Mooi weer, zon en wind. Ontvangst prima. Uitleg helder en prima hulp bij omvallen en stilstaan. De jarige job vond het erg leuk.
deed mee met Blokart arrangement op 3 juni
Wij hebben een leuke middag gehad en ervan genoten. Instructie was goed. Wel hadden wij 2 personen die het eerste half uur niet 'echt' konden blokarten, wat met name te maken had met de blokarts zelf. Hier had denk ik meer aandacht voor mogen zijn.
deed mee met Blokart arrangement op 3 juni
Het was een super leuke ervaring. Alleen jammer dat je alleen een lusje mag maken.
deed mee met Blokart arrangement op 5 juni
Deze ochtend gaan blokuren. Erg leuk! Goede uitleg, goede wind en af en toe een zonnetje. Helemaal top!
deed mee met Blokart arrangement op 28 mei
Flexibele opstelling begeleiders. Na een half uur blokarten met (te) weinig wind mochten de jongens ook nog lasergamen.
Het kinderfeestje was daardoor erg geslaagd!
deed mee met Blokart arrangement op 27 mei
Geweldig leuk om te doen. Je kunt zo wegrijden, het is helemaal niet moeilijk! We werden prima geholpen en gelukkig: het weer was ook top!
deed mee met Blokart arrangement op 25 mei
Hartstikke gaaf. Met 9 man/vrouw (12 tot 50 jaar)
deed mee met Blokart arrangement op 14 mei
Heerlijke dag gehad! Personeel geeft goede instructies, is vriendelijk, bereid tot het maken van foto's & filmpjes en is er snel bij wanneer je te hard gaat en om bent gevallen ;) Daarnaast goede service qua sms notificatie wanneer het te zacht waait
deed mee met Blokart arrangement op 25 mei
Super leuke dag voor de twee kids (14 jaar), aardige mensen, tijd en aandacht voor de kids en instructies. Zeker een aanrader!!!
deed mee met Blokart arrangement op 20 mei
Erg leuk om te doen. Er werd goed uitgelegd en we konden vlot aan de slag. Iedereen kon op zijn eigen niveau lekker bezig zijn. Zeker een aanrader
deed mee met Blokart arrangement op 20 mei
Was een erg gave ervaring, lekker scheuren! Wij hadden iemand in de groep met een lichamelijke beperking, dit is geen probleem geweest tijdens het blokarten. Al met al een leuke ervaring voor een leuke prijs.
deed mee met Blokart arrangement op 14 mei
Ik vond het blokarten echt kicken. Het was er een topdag voor, goeie wind en zon. Was fijn geweest als er bij de meeneeminstructie een droge broek bij had gestaan! Begeleiding had wat meer gekund, stilstaande mensen op het parcour is niet fijn/leuk.
op 7 mei
Het blokarten was hartstikke leuk! Ik en mijn vriend hadden geluk dat we nog konden blokarten want vanwege het vertrouwen in een TomTom kwamen wij stukken later dan nodig aan op locatie. Jullie waren zo vriendelijk om ons alsnog een uur los te laten.
deed mee met Blokarten op 14 mei
We hadden veel mazzel met het weer: wind, zon en een lekker temperatuurtje! Ontvangst was leuk, open en relaxed, fijn sfeertje. Het Blokarten zelf was helemaal te gek! De uitleg en de begeleiding bij de blokart had wat meer op maat gekund.