Activiteiten

  1. U bent hier: Home
  2. > Lasergamen

Lasergamen

lasergamen is een populaire activiteit bij Outstanding Events. Het lasergamen combineert de spanning van paintball met de unieke locatie van het strand en duinen. Lasergamen is een compleet veilige activiteit voor sportief en minder sportieve deelnemers. Wij spelen het lasergamen outdoor maar ook indoor indien gewenst op uw locatie.

Lasergamen als teamwork

Bij het lasergamen spelen 2 teams tegen elkaar in een uitdagend veld. Teamwork is de sleutel tot de overwinning bij het lasergamen. Wie werkt het beste samen en verovert de vlag tijdens het lasergamen? Iedereen vindt het lasergamen geweldig: jong, oud, man, vrouw.

Lasergamen op locatie

Het lasergamen  is op elke locatie uit te voeren, dus ook bij u op kantoor! Lasergamen op locatie kan in een parkeerkelder of in uw bedrijfsgebouw. Bij het lasergamen op locatie krijgt uw bedrijfsgebouw een heel andere dimensie. Laser gamen op uw locatie past goed binnen de werkkosten regeling. WKR.

Lasergamen is veilig

Lasergamen is een veilige activiteit voor de deelnemers en de omgeving. Kinderen vanaf 8 jaar tot 80 jaar kunnen het spelen.

Lasergamen organisatie

Bij het laser gamen krijgt iedereen eerst een korte instructie over de werking van de laser wapens. Vervolgens maken wij teams die bij het lasergamen tegen elkaar gaan spelen. Uiteraard kun je lasergamen ook individueel tegen elkaar spelen! Bij het lasergamen zit er een sensor op het wapen en op je hoofd (hoed). Hier wordt je dus geraakt. Na de instructie over het lasergamen gaan wij het speelveld in en kan de pret beginnen.

 

Lasergamen op een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje

Op vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes wordt het lasergamen vaak gespeeld. De vrijgezel krijgt ook nog een extra vermomming aan. Spektakel en beleving gewaarborgd.

Lasergamen wordt meestal geboekt in combinatie met blokarten of een andere spectaculaire activiteit.

Lasergamen als teambuilding activiteit

Lasergamen leent zich uitstekend als teambuilding activiteit. Bedenk bij het lasergamen met elkaar een strategie om een ander team te verslaan. Verdeel de taken maak een plan en evalueer.

Lasergamen is competetief en uitdagend.