Activiteiten

  1. U bent hier: Home
  2. > Lasergamen op locatie

Lasergamen op locatie

Lasergamen op locatie is een te gekke beleving. Uw kantoor-of bedrijfspand staat in een geheel ander licht bij lasergamen op locatie. Waar normaal uw mederwerkers achter de PC zitten rennen zij nu al schietend in het rond! Hier wordt nog jaren over gesproken.

Lasergamen op locatie organisatie

Wanneer wij lasergamen op locatie organiseren komen de instructeurs al vroeg op uw locatie om het speelveld te onderzoeken. In overleg met u wordt bepaald waar er gespeeld wordt bij het lasergamen op locatie. Alles wordt in gereedheid gebracht en eventueel enkele obstakels toegevoegd aan het speelveld. De deelnemers krijgen instructie over de laser wapens en gaan aan de slag! 

Lasergamen op locatie in Amsterdam

In Amsterdam bijvoorbeeld is lasergamen op locatie erg populair. Hevige strijd is o.a. geleverd bij de B-Amsterdam gebouwen in Amsterdam...In de parkeerkelder en op een etage wordt elk jaar het grote event met lasergamen op locatie georganiseerd.

Lasergamen op locatie is veilig

Lasergamen op locatie is laagdrempelig en veilig. De laser stralen zijn onschadelijk en vergelijkbaar met de afstandbediening van uw tv. 

Lasergamen op locatie voor elke groepsgrootte

Lasergamen op locatie is al geschikt vanaf 10 personen. Groepen tot 100 personen kunnen bij ons genieten van het lasergamen op locatie.