Activiteiten

Blokarten direct boeken
  1. U bent hier: Blokarten
  2. > Strandactiviteiten

Strandactiviteiten 

Outstanding events organiseert bijzondere- en spraakmakende strandactiviteiten. Op het land, in de lucht en op het water. Veiligheid staat hierbij altijd voorop. De strandactitviteiten worden begeleid door ervaren instructeurs. Naast het puur beleven van de strandactiviteiten wordt er naar gestreefd daadwerkelijk de strandactiviteiten onder de knie te laten krijgen! Dit komt de beleving uiteraard ten goede. 

Strandactiviteiten combineren

Het is mogelijk om strandactiviteiten afzonderlijk te kiezen. Bijvoorbeeld het populaire blokarten in een 1, 2 of 3 uur durend programma. U kunt ook een programma samenstellen met meerdere strandactiviteiten. (bijvoorbeeld: blokarten, power kiten en outdoor lasergamen. In een dergelijk programma duren de afzonderlijke strandactiviteiten ongeveer 1 uur per ronde. Omdat de groepen deelnemers sterk varieeren in samenstelling en leeftijd kunnen er meer- of minder actieve strandactiviteiten worden gecombineerd in een programma. Men kan dan op de dag zelf kiezen aan welke strandactiviteiten men mee wil doen! Kijk voor een beschrijving van de strandactiviteiten in het overzicht. 

Strandactiviteiten boeken

Heeft u uw keuze gemaakt voor onze strandactiviteiten? Of wilt u nog meer informatie over de strandactiviteiten neem dan telefonisch of per email contact met ons op. Wij helpen u graag.