Nieuw bij Outstanding, de Escape Room

Wat is een escape room? Een escape room is, zoals de naam het al zegt, een ruimte om uit te ontsnappen. Met je team probeer je doormiddel van het oplossen van een reeks opdrachten, de escape room, binnen 1 uur te ontsnappen. Het thema van de Outstanding Escape room is Breaking bad. Een Amerikaanse hit serie over een scheikunde leraar die drugs gaat maken om uit de financiële problemen te komen. Uiteraard beland hij alleen maar dieper in de problemen. Deze breaking bad escape room is natuurlijk net zo leuk als je de serie nog nooit gezien hebt!

Klik op deze link om direct de beschikbaarheid te checken.

 

Hoe lang duurt een Escape room?

Het is de bedoeling om binnen een uur, de escape room, te ontsnappen. De escape room wordt uiteraard begeleid door een ervaren instructeur, deze geeft je waar nodig aanwijzingen.

 

Wie kunnen er aan een Escape room deelnemen?

Onze escape room is geschikt voor jong (vanaf 15 jaar) en oud. Uiteraard zitten er wel wat spannende elementen in onze escape room.

 

Hoe weet ik wanneer de Escape room beschikbaar is?

De escape room beschikbaarheid wordt weergegeven in het boekingsformulier. Hier kun je de dag en het tijdstip bekijken en vastleggen.

Klik op deze link om direct de beschikbaarheid te checken.

Heb je andere wensen? Bijvoorbeeld een combinatie met een tweede of derde activiteit? Of onze Esape room op locatie? Vul het formulier in aan de zijkant van deze pagina.

 

Wat kost de Escape room?

2 personen € 39,50 pp

3 personen € 27,50 pp

4 personen € 24,50 pp

5 personen € 21,50 pp

Wat vonden andere spelers van onze Escape room?

Dit kun je HIER zien.

 

Mijn team is groter, wat nu?

De beste beleving voor de escape room is met maximaal 5 personen, is je team groter dan kun je uiteraard twee rondes reserveren. En wat dacht je van een combinatie escape room- blokarten!?

 

Escape room op locatie?

Onze escape room is gemaakt achterin een vrachtwagentje. Escape the truck! Ja, we kunnen dus ook jouw kant op komen, neem contact met ons op om de mogelijkheden van de mobiele escape room te bespreken.