Fat Max e-Steppen
Met zijn brede banden en sterke elektromotor van 500 watt!! is geen terrein onbegaanbaar voor deze stoere FatMax e-Step. E-steppen is een speciale ervaring, zonder herrie en zonder te trappen met 25 km/u door de natuur heen cruisen.
De elektrische step is een perfect vervoersmiddel om leuke tochtje te maken door het bos, de stad of door de polder. Lekker toeren of een uitgebreid programma met GPS en leuke opdrachten onderweg. Alles is mogelijk.

Vrijgezellenfeest e-Step
Combineer het e-Steppen met bijvoorbeeld blokarten en je hebt een fantastisch vrijgezellenfeest. Blijf nog even hangen op het terras met een drankje en kijk naar de ondergaande zon. Een top vrijgezellenfeest!

Bedrijfsuitje Fat Max e-step
Tussen het vergaderen door een ontspannen rondje op de e-step. Een strandprogramma waar de Fat Max een van de onderdelen is. Een uitdagende gepersonaliseerde route door de stad of het bos, de polder of gewoon vanaf jullie kantoor. Outstanding komt naar jullie toe met de e-Steps.

Verhuur Fat Max e-step
Het is zelfs mogelijk om de e-Steps los te huren en een eigen tocht te organiseren. Informeer over de mogelijkheden van onze Fat Max e-Steps.