Outstanding strandpaviljoen terassen

Strandpaviljoen Zuidpier
horecapartner IJmuiden

Strandpaviljoen Zuidpier gevestigd te IJmuiden, transformeert in een duurzaam Business Events Center op het strand. De missie van de Zuidpier Groep is om mensen verantwoord en versneld te laten ontwikkelen. Dit doen we aan de hand van diverse experiences binnen een onconventionele omgeving. Dé combinatie van een uniek deel van het Nederlandse strand met horeca en evenementen op hoog niveau en het MVO gedachtegoed van de drie P's: People, Planet en Profit die centraal staan in strategische keuzes.

Beleef het ultieme vakantiegevoel op het met kussens overladen zeer relaxte terras en geniet van de schepen die door het Noordzeekanaal varen. Of geniet binnen van de gezellige sfeer en robuuste uitstraling. Bij Zuidpier is uw bedrijfsfeest altijd een succes!

Bedrijfsuitjes
bij strandpaviljoen Zuidpier

U wilt een onvergetelijk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of professionele teambuilding met o.a het blokarten beleven? Op of rondom het strand? Outstanding Events verzorgt het hele jaar door actieve- en creatieve belevingsevents voor groepen tot 2000 personen. Geheel verzorgde arrangementen in samenwerking met Paviljoen Zuidpier.

Professioneel, betrokken en enthousiast geven wij inhoud aan uw ideeen, wensen en verwachtingen. Outstanding Events is 7 dagen per week actief o.a. op het strand van IJmuiden bij Paviljoen Zeezicht.

Routebeschrijving naar paviljoen Zuidpier: klik hier

Adres:

Paviljoen Zuidpier, Kennemerstrand 172, 1976 GA IJmuiden