Activiteiten

 1. U bent hier: Home
 2. > Blokarten in Wijk aan Zee
Blokarten direct boeken

Blokarten

 

Blokarten vanaf 1 tot 100 personen

Blokarten is een onvergetelijke ervaring waar nog lang over gesproken zal worden… Blokarten in Wijk aan Zee, het hele jaar door, iedere zaterdag en zondag maar ook door de weeks! Vanaf 1 persoon.

blokarten wijk aan zee

Blokarten op het breedste strand

Bij het blokarten staan de blokarts bij aankomst gereed en na een korte instructie kun je direct het parcours op. Blokarten bij Outstanding Events is rijden op het breedste strand van Wijk aan Zee bij de Noordpier,de Aloha Beach club en Timboektoe. Hoe breder het strand hoe leuker het blokarten. Dus blokarten met de beste beleving!
  

Blokarten bij Outstanding

Blokarten is een funsport met een zeer hoge wowwwwww ! factor. Jong,ouder, man,vrouw, sportief, a- sportief, iedereen heeft het binnen 10 minuten onder de knie. Blokarten bij outstanding events is de ideale activiteit voor een compleet verzorgd bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag. Blokarten kan zelfstandig vanaf 12 jaar en vanaf 10 jaar in een duokart.Met blokarten wordt er gereden op het strand langs de branding. Voort geblazen door de wind in het zeil kunnen de blokarts een hoge snelheid ontwikkelen. Het bochtenwerk bij het blokarten is spectaculair en zorgt voor een heerlijk onderbuikgevoel...

Blokarten en veiligheid

Een blokart stuurt gemakkelijk en de snelheid is goed in de hand te houden. Ervaren blokart instructeurs brengen je de kneepjes van het blokarten in korte tijd bij. Aandacht voor veiligheid staat bij blokarten voorop. Blokarten is snelheid, actie en behendigheid.  Het gevoel van formule 1 in het klein…. Neem direct contact op voor beschikbaarheid.

Outstanding blokarten is:

 1. Blokarten 25,00 p.p.p.u.
 2. Blokarten vanaf 1 persoon het hele jaar door;
 3. Blokarten bij de Noordpier op het breedste strand van Wijk aan Zee,dus de meeste ruimte,de hoogste snelheid en de meeste beleving;
 4. Blokarten met ervaren instructeurs en de beste materialen;
 5. Blokarten tegen ongevallen verzekerd;
 6. Blokarten met handschoenen en stuifbrillen indien nodig;
 7. Bij onvoldoende blokartwind een alternatief programma of kostenloos annuleren;
 8. Na afloop,op loopafstand,lekker genieten bij Aloha Beach, of Timboektoe de mooiste beach clubs;
 9. Blokarten en gratis parkeren op loopafstand

Blokarten het hele jaar

Blokarten kan het hele jaar. Blokarten kan met sneeuw, regen en 27 graden en zonnig.Bij het blokarten pas je jouw kleding aan de omstandigheden aan. Blokarten is altijd leuk. Blokarten is mogelijk vanaf windkracht 3, 11 knopen tot windkracht 5 a 6 ongeveer 25 knopen!

Blokarten met Tess Milne!

 

Blokarten historie

Blokarten is van origine in Nieuw Zeeland ontstaan. De Blokart is in 1999 door Paul Beckett ontworpen. Zijn idee was om een landzeilwagen te maken die door een brede doelgroep gebruikt zou kunnen worden. Blokarten werd zeer snel populair. Blokarten is namelijk snel te leren. Iedereen kan het binnen 10 minuten. In hyet jaar 2007 waren er al meer dan 6000 verkocht wereldwijd. In een groeiend aantal landen vormen zich clubs waar men het blokarten beoefend en mede daardoor zijn er inmiddels vele wedstrijden en kampioenschappen voor dit standaardmodel landzeiler wereldwijd. Ook zijn er georganiseerde trektochten, de zogenaamde "Raids" waar men aan kan deelnemen. 

Spectaculair Blokarten!

Alleen voor diegene die echt veel lef hebben....