Vrijgezellenfeest - op het strand

Een onvergetelijk en actief vrijgezellenfeest op het strand? Niet suf in een konijnenpak lopen en boerengolfen maar echt knallen? Outstanding Events laat de vrijgezel en zijn of haar begeleiders ervaren wat het is om nog een keer helemaal los te gaan op een vrijgezellenfeest. In een 1, 2 of 3 uur durend vrijgezellenfeest stroomt de adrenaline als de branding. Met activiteiten als Blokarten, Powerkiten, RIB varen, Branding raften, Branding kajakken, Outdoor laser game en nog veel meer. Je kunt zelf het programma voor het vrijgezellenfeest samenstellen of een keuze maken uit onze arrangementen. Na afloop, op loopafstand, in de mooie Aloha Beachclub even bijkomen met een Corona en/of een hapje eten. Succes gegarandeerd!

Neem contact met ons op voor een geweldig vrijgezellenfeest op maat. Bijvoorbeeld:

1. Blokarten icm Outdoor lasergamen € 40,- p.p. 2 uur
2. Blokarten icm Powerkiten of landboarden € 45,- p.p. 2 uur
3. Blokarten icm Powerkiten en boogschieten € 55,- p.p. 3 uur
4. Blokarten icm Powerkiten en Outdoor lasergame/of landboarden € 60,- p.p. 3 uur

Blokart korting
Vanaf 10 personen is de vrijgezel gratis!
Bij een reservering van een arrangement (blokarten icm een tweede activiteit) rijden we altijd 1 op 1! Ieder een eigen kar dus.
En vanaf 15 personen krijg je ook nog eens 10% korting.
Interesse in een onvergetelijk vrijgezellenfeest? Vul ons formulier of bel ons direct op 0251-752073 voor een onvergetelijk programma op maat.

Arrangementen

Woest Wild Water Arrangement € 50 p.p.

Een spectaculair activiteitenprogramma met de extreme sporten raften en kajakken op de Noordzee. De kajaks zijn sit on tops dus je zit er bovenop en niet in. Als je omgaat zit je dus niet vast in de kajak. De wetsuits en reddingsvesten maken het veilig en comfortabel. Je krijgt van ervaren instructeurs de kneepjes van het raften en kajakken aangeleerd. De branding is de eerste hindernis die je moet overwinnen maar vervolgens surf je in één lange kick op de golven terug richting het strand. Een onvergetelijke ervaring met een hoog adrenaline gehalte. Dutch water dreams aan de Noordzee. Maar dan met echte golven. Het programma woest, wild, water, raften en kajakken duurt 2,5 uur. Na afloop lekker douchen en een hapje en drankje... Een top beleving.

Riders on the storm Meest geboekt! € 45 p.p.

Riders on the storm, het meest geboekte vrijgezellenfeest. Blokarten en Power Kiten een mooiere combinatie van activiteiten bestaat er niet! Blokarten en Power Kiten sluiten perfect op elkaar aan. Je leert optimaal gebruik te maken van de wind en ontdekt de krachten die hierbij vrij komen.

Arrangementen

Escaperoom Arrangement € 25 p.p.

Nieuw bij Outstanding, de Escape Room. Een escape room is, zoals de naam het al zegt, een ruimte om uit te ontsnappen. Met je team probeer je door middel van het oplossen van een reeks opdrachten, de escape room, binnen 1 uur te ontsnappen. Het thema van de Outstanding Escape room is Breaking bad. Een Amerikaanse hit serie over een scheikunde leraar die drugs gaat maken om uit de financiële problemen te komen. Uiteraard beland hij alleen maar dieper in de problemen. Deze breaking bad escape room is natuurlijk net zo leuk als je de serie nog nooit gezien hebt!

Klantbeoordelingen

Waarom Outstanding Events

Wij voeren alle activiteiten zelf uit. Geen "tussenbureau" dus. Betrokkenheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierdoor gegarandeerd.


Evenementen zijn maatwerk

Samen met u maken wij een evenementenprogramma op maat. Er is altijd een uitstekend alternatief programma indien het weer dit vraagt.


Veilig, betrouwbaar en ervaren

Langjarige ervaring, Goed opgeleide instructeurs, werkzaam volgens het systeem van de TUV certificering.


Goed materiaal

Outstanding motto: "Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding!" (Mogelijk gemaakt door Decathlon)

Veel gestelde vragen – F.A.Q.

Ons motto is: “slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding”. Bij een buitje gaan we dus gewoon naar buiten!
Waar kan het nog! Gratis parkeren aan het strand! Bij ons dus.
Ja, wij werken samen met paviljoen Aloha, restaurant Sea You en paviljoen Timboektoe. Hier kun je met als je horecawensen terecht.
Per openbaar vervoer zijn wij op locatie Wijk aan Zee niet heel erg goed bereikbaar, de laatste 3 km is er geen ov. Outstanding biedt, in samenwerking met IJmond tours, de mogelijkheid om jullie te vervoeren naar onze locatie. Met het openbaar vervoer is het niet mogelijk om de laatste 3 km naar het blokartstrand te reizen. Deze taxi service maakt dit meer dan goed. Per luxe Mercedes taxi kunnen maximaal 19 personen tegelijk vervoerd worden. Denk ook eens aan de mogelijkheid om vanaf station Beverwijk, Haarlem of Amsterdam naar het blokart strand te reizen.

Openingstijden

Wij hanteren geen openingstijden. Wij zijn altijd open op afspraak. Bel voor een afspraak: 0251-752073