Blokarten bij Outstanding Events

Blokarten - op het strand van Wijk aan Zee

Blokarten ook wel strandzeilen genoemd, is een fantastische beleving voor een gezellig uitje op het stand! Wij blokarten op het strand van de Noordpier te Wijk aan Zee. Dit is een van de breedste stranden van Nederland; lekker veel ruimte voor het blokarten dus! Er is een speciale zone aangewezen waar wij altijd terecht kunnen, dus ook als het in Zandvoort, Wijk aan Zee en IJmuiden te druk is met badgasten, kunnen wij ongestoord blokarten in deze zone. 

Blokarten, hoe moeilijk is dat eigenlijk?

Je verwacht het misschien niet, maar blokarten is eenvoudig te leren. Je krijgt van onze instructeur een uitleg van maximaal 5 minuten. Na deze blokart-instructie stap je in en rijd je weg, zo simpel is het. Ook zijn er tijdens het rijden altijd genoeg instructeurs om je nog extra te kunnen assisteren, mocht dat nodig zijn. Na een paar minuten strandzeilen heb je het helemaal door! 

Voor jong en oud

Blokarten is voor iedereen: jong, oud, sportievelingen en mensen die minder sportief zijn. Er zijn verschillende zeilen, waardoor we optimaal gebruik kunnen maken van de wind. Hoe groter het zeil, hoe harder je gaat! Tevens hebben we de beschikking over een duo-kar. Hierdoor kan iemand die zelf niet wil of kan rijden toch nog de blokart-ervaring meemaken.
Strandzeilen bij Outstanding Events is dus gegarandeerd een succes.

Reserveer hier deze strandactiviteit

Bij Outstanding Events kun je het blokarten voor 1 t/m 7 personen eenvoudig reserveren via ons direct boeken formulier. Hier kun je de beschikbaarheid zien en direct boeken.
Wil je reserveren voor meer dan 7 personen? Ga dan naar ons aanvraagformulier. Wij sturen je meer informatie voor deze dag en een vrijblijvende optie die eenvoudig te bevestigen is.

Een uniek vrijgezellenfeest

Outstanding Events organiseert elk jaar weer spectaculaire vrijgezellenfeesten. Hierin bieden we een arrangement met  blokarten en andere activiteiten. Nieuwsgierig geworden? Meer informatie vind je in ons speciale arrangement voor vrijgezellenfeesten.

Blokarten als bedrijfsuitje

Outstanding Events heeft al ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van onvergetelijke bedrijfsuitjes. Van kleine groepen tot bedrijven die een uitje willen voor 500 of meer personen!
We staan bekend om ons unieke keuze programma. Hierbij kiezen de deelnemers, op de dag zelf, de activiteiten die ze willen doen. Meer informatie over wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kijk dan naar onze mogelijkheden voor een bedrijfsuitje.

Waarom blokarten bij Outstanding Events?

  • Veel mogelijke combinaties met andere leuke activiteiten zoals: powerkiten, outdoor lasergame, escape room of raften.
  • Een spectaculair alternatief programma indien het door omstandigheden niet door kan gaan.
  • Je hoeft niet zelf te sjouwen met je blokart. Wij bouwen de blokarts voor je op, zetten ze klaar en ruimen ze weer op. Zoals het hoort! Bij Outstanding is de klant blokart-koning.
  • Lekker strandzeilen op het breedste strand van Nederland.
  • Omgeven door uitstekende horeca, zoals paviljoen Timboektoe en Aloha. Beide staan elk jaar steevast in de top 10 van beste strandpaviljoens van Nederland!
  • Gratis parkeren op maximaal 3 minuten lopen.

"Blokarting is een absolute aanrader die nog op vele feestjes in (sterke) verhalen zal terugkomen."

Hoeveel wind is er nodig om te kunnen blokarten?

Outstanding Events beschikt over verschillende maten zeilen, waardoor er bijna altijd gereden kan worden. Bij een windkracht van 3 t/m 6 bft kunnen we gewoon strandzeilen. Langs de kust hebben we bijna altijd genoeg wind om optimaal te kunnen rijden. Benieuwd naar de voorspelling voor de wind? Kijk dan op windfinder.

Wat als er toch te weinig/veel wind?

Wij houden de windvoorspelling continu in de gaten. Mocht er toch te weinig wind voorspelt zijn, of is het een twijfelgeval, dan nemen we contact met je op. Wij laten minimaal een dag van te voren weten wanneer het blokarten niet door kan gaan. In dit geval kunnen wij een leuk alternatief programma aanbieden, wat kan bestaan uit outdoor lasergame, powerkiten (hier is minder wind voor nodig), raften of één van onze andere activiteiten. Uiteraard is het ook mogelijk om kosteloos te annuleren of om op een andere dag terug te komen.

Arrangementen

Blokarten + Outdoor lasergame
Arrangementen
€ 45,00 / p.p.
meest geboekt

Blokarten + Outdoor lasergame

Lasergame op locatie is te gek! is een nieuwe activiteit bij Outstanding Events. Het lasergame combineert de spanning van paintball met de unieke locatie van het strand en duinen.

Vraag offerte aan
Blokarten + Powerkiten
Arrangementen
€ 50,00 / p.p.

Blokarten + Powerkiten

Power kiten is een spectaculaire activiteit waarbij ook het element wind centraal staat. Ervaar de kracht van de wind door middel van de modernste kites. We beginnen met een kleine vlieger om het sturen onder de knie te krijgen.

Vraag offerte aan
Blokarten + RIB varen
Arrangementen
Op aanvraag (vanaf 10 personen)

Blokarten + RIB varen

Met een grote RIB met 370 pk aan boord, kiest u het ruime sop van de Noordzee. De adrenaline stroomt door het lichaam.

Vraag offerte aan
Blokarten + Branding kajakken
Arrangementen
€ 60,00 / p.p.

Blokarten + Branding kajakken

Baan je een weg door de branding, dwars door de golven. Heb je het gehaald dan is de beloning groot. Surf met de kajak op een golf terug naar het strand.

Vraag offerte aan
Blokarten + Arrow combat
Arrangementen
€ 45,00 / p.p.

Blokarten + Arrow combat

Arrow Combat wordt gespeeld met een speciale pijl met een foampunt. Een blauwe plek dus maar, veilig is het wel!

Vraag offerte aan
Blokarten + Boogschieten
Arrangementen
€ 45,00 / p.p.

Blokarten + Boogschieten

Deze activiteit wordt begeleid door een deskundig en gediplomeerd instructeur. Veiligheid staat bij ons altijd bovenaan, zo ook bij het boogschieten.

Vraag offerte aan

Noordpier: onze thuisbasis

Aloha
Aloha

Lees meer

Outstanding paviljoen
Outstanding paviljoen

Lees meer

Timboektoe
Timboektoe

Lees meer

Waarom Outstanding Events

Wij voeren alle activiteiten zelf uit. Geen "tussenbureau" dus. Betrokkenheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierdoor gegarandeerd.


Evenementen zijn maatwerk

Samen met u maken wij een evenementenprogramma op maat. Er is altijd een uitstekend alternatief programma indien het weer dit vraagt.


Veilig, betrouwbaar en ervaren

Langjarige ervaring, Goed opgeleide instructeurs, werkzaam volgens het systeem van de TUV certificering.


Goed materiaal

Outstanding motto: "Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding!" (Mogelijk gemaakt door Decathlon)

VRAAG OFFERTE AAN

Veel gestelde vragen – F.A.Q.

Ons motto is: “slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding”. Bij een buitje gaan we dus gewoon naar buiten!
Waar kan het nog! Gratis parkeren aan het strand! Bij ons dus.
Ja, wij werken samen met paviljoen Aloha, restaurant Sea You en paviljoen Timboektoe. Hier kun je met als je horecawensen terecht.
Per openbaar vervoer zijn wij op locatie Wijk aan Zee niet heel erg goed bereikbaar, de laatste 3 km is er geen ov. Outstanding biedt, in samenwerking met IJmond tours, de mogelijkheid om jullie te vervoeren naar onze locatie. Met het openbaar vervoer is het niet mogelijk om de laatste 3 km naar het blokartstrand te reizen. Deze taxi service maakt dit meer dan goed. Per luxe Mercedes taxi kunnen maximaal 19 personen tegelijk vervoerd worden. Denk ook eens aan de mogelijkheid om vanaf station Beverwijk, Haarlem of Amsterdam naar het blokart strand te reizen.