Teambuilding - op het strand

Hoe maak je van een groep totaal verschillende individuen een goed samenwerkend team? Een professionele teambuilding kan hiertoe een aanzet geven.
Outstanding Events verzorgt voor u een verrassende teambuilding. Een en ander in samenwerking met een ervaren trainer. In overleg met de klant worden vooraf haalbare doelen opgesteld voor de teambuilding. Vervolgens ontwikkelen wij, in overleg met u, een teambuilding op maat. De programma's hebben een hoog belevingsgehalte. Een ervaring die je op gevoelsniveau raakt blijft namelijk het langst hangen (Outstanding visie).

Bovenal vinden wij dat een teambuilding programma leuk moet zijn. En daar slagen wij steeds weer in. Een voorbeeld van een Outstanding teambuilding programma is de safety at sea training. U gaat met een zeer snelle RIB de Noordzee op en doet een spannende overboord actie! Samenwerken is hierbij een must....

Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een programma op maat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Noordpier: onze thuisbasis

Horeca partners op locatie

Cases

Teambuilding thuislocatie Noordpier

Een voorbeeld van een Outstanding teambuilding programma is de safety at sea training. U gaat met een zeer snelle RIB de Noordzee op en doet een spannende overboord actie! Samenwerken is hierbij een must....

Teambuilding op locatie

Naast onze thuisbasis geven we ook teambuilding op een ander strand, aan het water, aan de zee, aan de kust, in het groen, in het bos, etc

Waarom teambuilding bij Outstanding?

Wij voeren alle activiteiten zelf uit. Geen "tussenbureau" dus. Betrokkenheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierdoor gegarandeerd.


Evenementen zijn maatwerk

Samen met u maken wij een evenementenprogramma op maat. Er is altijd een uitstekend alternatief programma indien het weer dit vraagt.


Veilig, betrouwbaar en ervaren

Langjarige ervaring, Goed opgeleide instructeurs, werkzaam volgens het systeem van de TUV certificering.


Goed materiaal

Outstanding motto: "Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding!" (Mogelijk gemaakt door Decathlon)

VRAAG OFFERTE AAN

Veel gestelde vragen – F.A.Q.

Ons motto is: “slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding”. Bij een buitje gaan we dus gewoon naar buiten!
Waar kan het nog! Gratis parkeren aan het strand! Bij ons dus.
Ja, wij werken samen met paviljoen Aloha, restaurant Sea You en paviljoen Timboektoe. Hier kun je met als je horecawensen terecht.
Per openbaar vervoer zijn wij op locatie Wijk aan Zee niet heel erg goed bereikbaar, de laatste 3 km is er geen ov. Outstanding biedt, in samenwerking met IJmond tours, de mogelijkheid om jullie te vervoeren naar onze locatie. Met het openbaar vervoer is het niet mogelijk om de laatste 3 km naar het blokartstrand te reizen. Deze taxi service maakt dit meer dan goed. Per luxe Mercedes taxi kunnen maximaal 19 personen tegelijk vervoerd worden. Denk ook eens aan de mogelijkheid om vanaf station Beverwijk, Haarlem of Amsterdam naar het blokart strand te reizen.