Vrijgezellenfeest op het strand

Een onvergetelijk en actief vrijgezellenfeest op het strand? Niet suf in een konijnenpak lopen en boeren golfen maar echt knallen? Outstanding Events laat de vrijgezel en zijn of haar begeleiders ervaren wat het is om nog een keer helemaal los te gaan . In een 1, 2 of 3 uur durend programma op het strand stroomt de adrenaline als de branding.

Vrijgezellenfeest op het strand activiteiten

Met strandactiviteiten als bijvoorbeeld Blokarten, Powerkiten, RIB varen, Branding raften, Branding kajakken, Outdoor laser gamen wordt het vrijgezellenfeest een knallend succes. Je kunt zelf het programma  samenstellen of een keuze maken uit onze arrangementen. De vrijgezel krijgt natuurlijk extra aandacht.

Vrijgezellenfeest en horeca

Na afloop van het vrijgezellenfeest op het strand, op loopafstand, in de mooie beachclubs Aloha Beachclub of Timboektoe even bijkomen met een Corona en/of een hapje eten. Een beach burger buffet, pizza etc, Succes gegarandeerd!

Vrijgezellenfeest op het strand locatie

De mooiste plek voor een vrijgezellenfeest op het strand is de Noordpier te Wijk aan Zee/ Velsen Noord bij Outstanding Events. Hier staan de beste beach clubs, is een mooi breed strand beschikbaar en gratis parkeren. Bovendien is het op een half uurtje rijden van Amsterdam...Veel vrijgezellenfeesten verplaatsen zich daar na afloop toe. Outstanding Events is de specialist voor uw vrijgezellenfeest al meer dan 12 jaar!

Vrijgezellenfeest mannen en vrouwen

Een vrijgezellenfeest op het strand bij Outstanding Events is uitermate geschikt voor mannen en vrouwen. Er zijn douches en kleedruimtes beschikbaar. Er zijn stoere- en relaxte programma's. Voor elk wat wils dus . Neem contact met ons op voor een geweldig programma op maat.

Vrijgezellenfeest arrangementen

Uw programma kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien:
  • Blokarten icm Outdoor lasergame € 45,- p.p. 2 uur
  • Blokarten icm Powerkiten of landboarden € 45,- p.p. 2 uur
  • Blokarten icm Powerkiten en boogschieten € 55,- p.p. 3 uur
  • Blokarten icm Powerkiten en Outdoor lasergame € 60,- p.p. 3 uur

Vrijgezellenfeest kortingen

Vanaf 10 personen is de vrijgezel gratis! Vanaf 15 personen krijg je ook nog eens 10% korting.

Vrijgezellenfeest op het strand boeken

Interesse in een onvergetelijk vrijgezellenfeest? Vul ons contactformulier of bel ons direct op 0251-750500 voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest op maat.
Blokarten op het strand
Aloha blokarten strand

Arrangementen

Woest Wild Water Arrangement € 50 p.p.

Een spectaculair activiteitenprogramma met de extreme sporten raften en kajakken op de Noordzee. De kajaks zijn sit on tops dus je zit er bovenop en niet in. Als je omgaat zit je dus niet vast in de kajak. De wetsuits en reddingsvesten maken het veilig en comfortabel. Je krijgt van ervaren instructeurs de kneepjes van het raften en kajakken aangeleerd. De branding is de eerste hindernis die je moet overwinnen maar vervolgens surf je in één lange kick op de golven terug richting het strand. Een onvergetelijke ervaring met een hoog adrenaline gehalte. Dutch water dreams aan de Noordzee. Maar dan met echte golven. Het programma woest, wild, water, raften en kajakken duurt 2,5 uur. Na afloop lekker douchen en een hapje en drankje... Een top beleving.

Riders on the storm Meest geboekt! € 45 p.p.

Riders on the storm, het meest geboekte vrijgezellenfeest. Blokarten en Power Kiten een mooiere combinatie van activiteiten bestaat er niet! Blokarten en Power Kiten sluiten perfect op elkaar aan. Je leert optimaal gebruik te maken van de wind en ontdekt de krachten die hierbij vrij komen.

Arrangementen

Escaperoom Arrangement € 25 p.p.

Nieuw bij Outstanding, de Escape Room. Een escape room is, zoals de naam het al zegt, een ruimte om uit te ontsnappen. Met je team probeer je door middel van het oplossen van een reeks opdrachten, de escape room, binnen 1 uur te ontsnappen. Het thema van de Outstanding Escape room is Breaking bad. Een Amerikaanse hit serie over een scheikunde leraar die drugs gaat maken om uit de financiële problemen te komen. Uiteraard beland hij alleen maar dieper in de problemen. Deze breaking bad escape room is natuurlijk net zo leuk als je de serie nog nooit gezien hebt!

Klantbeoordelingen

Waarom Outstanding Events

Wij voeren alle activiteiten zelf uit. Geen "tussenbureau" dus. Betrokkenheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierdoor gegarandeerd.


Evenementen zijn maatwerk

Samen met u maken wij een evenementenprogramma op maat. Er is altijd een uitstekend alternatief programma indien het weer dit vraagt.


Veilig, betrouwbaar en ervaren

Langjarige ervaring, Goed opgeleide instructeurs, werkzaam volgens het systeem van de TUV certificering.


Goed materiaal

Outstanding motto: "Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding!" (Mogelijk gemaakt door Decathlon)

Veel gestelde vragen – F.A.Q.

Ons motto is: “slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding”. Bij een buitje gaan we dus gewoon naar buiten!
Waar kan het nog! Gratis parkeren aan het strand! Bij ons dus.
Ja, wij werken samen met paviljoen Aloha, restaurant Sea You en paviljoen Timboektoe. Hier kun je met als je horecawensen terecht.
Per openbaar vervoer zijn wij op locatie Wijk aan Zee niet heel erg goed bereikbaar, de laatste 3 km is er geen ov. Outstanding biedt, in samenwerking met IJmond tours, de mogelijkheid om jullie te vervoeren naar onze locatie. Met het openbaar vervoer is het niet mogelijk om de laatste 3 km naar het blokartstrand te reizen. Deze taxi service maakt dit meer dan goed. Per luxe Mercedes taxi kunnen maximaal 19 personen tegelijk vervoerd worden. Denk ook eens aan de mogelijkheid om vanaf station Beverwijk, Haarlem of Amsterdam naar het blokart strand te reizen.

Openingstijden

Wij hanteren geen openingstijden. Wij zijn altijd open op afspraak. Bel voor een afspraak: 0251-750500