Vrijgezellenfeest op het strand

Een onvergetelijk en actief vrijgezellenfeest op het strand? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Outstanding Events laat de vrijgezel en zijn of haar begeleiders ervaren wat het is om nog een keer helemaal los te gaan. In een 1, 2 of 3 uur durend programma op het strand stroomt de adrenaline als de branding ;). De mooiste plek voor een vrijgezellenfeest op het strand is de Noordpier te Wijk aan Zee/ Velsen Noord bij Outstanding Events. Hier staan de beste beach clubs, is een mooi breed strand beschikbaar en is het parkeren gratis. Bovendien is het op een half uurtje rijden van Amsterdam, waar veel vrijgezellenfeesten eindigen. Outstanding Events is de specialist voor uw vrijgezellenfeest, al meer dan 12 jaar!

Vrijgezellenfeest op het strand activiteiten

Met strandactiviteiten als bijvoorbeeld Blokarten, Powerkiten, RIB varen, Branding raften, Branding kajakken en Outdoor laser gamen wordt het vrijgezellenfeest sowieso een succes. Je kunt zelf het programma  samenstellen of een keuze maken uit onze arrangementen. De vrijgezel krijgt natuurlijk extra aandacht.

Vrijgezellenfeest en horeca

Na afloop van het vrijgezellenfeest is het, op loopafstand, even bijkomen met een drankje en/of een hapje eten bij een van de prachtige strandpaviljoens Aloha of Timboektoe

Vrijgezellenfeest mannen en vrouwen

Een vrijgezellenfeest op het strand bij Outstanding Events is uitermate geschikt voor mannen en vrouwen. Er zijn (surf)douches en omkleden kan in het Outstanding paviljoen! Er zijn stoere- en relaxte programma's, voor elk wat wils dus. Neem contact met ons op voor een geweldig programma op maat.

Vrijgezellenfeest op het strand boeken

Interesse in een onvergetelijk vrijgezellenfeest? Vul ons contactformulier of bel ons direct op 0251-294781 voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest op maat.

Aloha blokarten strand
Riders on the storm Meest geboekt!

Riders on the storm, het meest geboekte vrijgezellenfeest. Blokarten en Power Kiten een mooiere combinatie van activiteiten bestaat er niet! Blokarten en Power Kiten sluiten perfect op elkaar aan. Je leert optimaal gebruik te maken van de wind en ontdekt de krachten die hierbij vrij komen.

Arrangementen

Woest Wild Water Arrangement

Een spectaculair activiteitenprogramma met de extreme sporten raften en kajakken op de Noordzee. De kajaks zijn sit on tops dus je zit er bovenop en niet in. Als je omgaat zit je dus niet vast in de kajak. De wetsuits en reddingsvesten maken het veilig en comfortabel. Je krijgt van ervaren instructeurs de kneepjes van het raften en kajakken aangeleerd. De branding is de eerste hindernis die je moet overwinnen maar vervolgens surf je in één lange kick op de golven terug richting het strand. Een onvergetelijke ervaring met een hoog adrenaline gehalte. Dutch water dreams aan de Noordzee. Maar dan met echte golven. Het programma woest, wild, water, raften en kajakken duurt 2,5 uur. Na afloop lekker douchen en een hapje en drankje... Een top beleving.

Waarom Outstanding Events

Wij voeren alle activiteiten zelf uit. Geen "tussenbureau" dus. Betrokkenheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierdoor gegarandeerd.


Evenementen zijn maatwerk

Samen met u maken wij een evenementenprogramma op maat. Er is altijd een uitstekend alternatief programma indien het weer dit vraagt.


Veilig, betrouwbaar en ervaren

Langjarige ervaring, Goed opgeleide instructeurs, werkzaam volgens het systeem van de TUV certificering.


Goed materiaal

Outstanding motto: "Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding!"

Veel gestelde vragen – F.A.Q.

Ons motto is: “slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding”. Bij een buitje gaan we dus gewoon naar buiten!
Waar kan het nog! Gratis parkeren aan het strand! Bij ons dus.
Ja, wij werken samen met paviljoen Aloha, restaurant Sea You en paviljoen Timboektoe. Hier kun je met als je horecawensen terecht.
Per openbaar vervoer zijn wij op locatie Wijk aan Zee niet heel erg goed bereikbaar, de laatste 3 km is er geen ov. Outstanding biedt, in samenwerking met IJmond tours, de mogelijkheid om jullie te vervoeren naar onze locatie. Met het openbaar vervoer is het niet mogelijk om de laatste 3 km naar het blokartstrand te reizen. Deze taxi service maakt dit meer dan goed. Per luxe Mercedes taxi kunnen maximaal 19 personen tegelijk vervoerd worden. Denk ook eens aan de mogelijkheid om vanaf station Beverwijk, Haarlem of Amsterdam naar het blokart strand te reizen.

Openingstijden

Wij hanteren geen openingstijden. Wij zijn altijd open op afspraak. Bel voor een afspraak: 0251-294781