Bedrijfsuitje Wijk aan Zee

Een bedrijfsuitje Wijk aan Zee genieten betekent te gast zijn in een bijzondere- en spannende omgeving. Wijk aan Zee is een veel besproken en dynamisch kustdorpje op een half uurtje rijden van Amsterdam.

Bedrijfsuitje Wijk aan Zee

Naast een prachtig breed strand, mooie duinenen en cultuur is er de bedrijvigheid van Tata Steel.  Wijk aan Zee is vooral de hot spot voor blokarters, golf surfers en kitesurfers. Het is een dynamische parel voor actieve- en relaxte mensen die wat willen zien en beleven op een dag. Niet gezien worden, maar kijken en geinspireerd raken door verschillende life stylen. Uw bedrijfsuitje Wijk aan Zee speelt zich af op een van de breedste stranden van Nederland. Met gratis voldoende parkeerruimte op loopafstand van het strand en de te gekke beach clubs Timboektoe en Aloha Beach, surfclub Ozlines en natuurlijk Outstanding Events.

Outstanding strandpaviljoen Wijk aan Zee

Bedrijfsuitjes en horeca in Wijk aan Zee

In Wijk aan Zee liggen ook enkele zeer mooie hotels en restaurants. Outstanding Events maakt voor uw bedrijfsuitje Wijk aan Zee gebruik van de sterkste kanten van deze bijzondere omgeving. Bijvoorbeeld tijdens de GPS tocht in het dorp en de duinen van Wijk aan Zee krijgt u een prachtig beeld van alle facetten van deze badplaats.

Uw bedrijfsuitje Wijk aan Zee is pas compleet als u gaat blokarten  het strand. Vanwege het brede strand bij de Noordpier is het blokarten op deze locatie extra bijzonder. Daarnaast beschikken wij over heel veel andere spannende activiteiten als outdoor laser gamen branding raften, power boot varen en nog veel meer..

Volledig verzorgt bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje Wijk aan Zee is volledig verzorgd: een fantastisch activiteitenprogramma met voor elke deelnemer een passende activiteit, uitstekende kwaliteit horeca, gratis parkeren op loopafstand en een onvergetelijk ervaring. Voor een bedrijfsuitje Wijk aan Zee neemt u contact met ons op en wij maken een programma op maat op basis van uw wensen en verwachtingen. Voor uw bedrijfsuitje Wijk aan Zee kunt u het vervoer, overnachtingen en overige wensen door ons laten organiseren. Vanwege een jarenlange samenwerking met goede partners kunnen wij de kwaliteit van deze diensten garanderen. Wij wensen u alvast veel plezier.

Boek een outstanding event

U wilt een onvergetelijk bedrijfsuitje strand of teambuilding beleven?