Familieuitje - op het strand

U wilt een onvergetelijk familieuitje of bedrijfsuitje beleven? Outstanding Events verzorgt het hele jaar door met veel succes bijzondere bedrijfsuitjes. Het strand vormt hierbij de inspirerende omgeving en toegevoegde waarde. Te land, ter zee en in de lucht organiseren wij hier uw bedrijfsuitje met een hoge belevingswaarde. Blokarten, Powerkiten, RIB varen,Branding Raften zijn hier enkele voorbeelden van. Maar ook activiteiten als zandsculpturen, graffiti art en bamboe building behoren tot de mogelijkheden. Een bedrijfsuitje bij Outstanding Events biedt u activiteiten en programma's voor elke leeftijd en doelgroep. U vindt hiernaast een overzicht van onze arrangementen. U kunt de activiteiten apart of in een combinatie boeken.

Naast bijzondere activiteiten vinden wij ook de inwendige mens belangrijk bij een outstanding bedrijfsuitje. In een nauwe samenwerking met uitstekende horeca partners o.a. de Aloha Beachclub, verzorgen wij ook dit onderdeel tot in de puntjes. Kwaliteit in relatie tot een goede prijs is altijd het uitgangspunt.

Heeft u interesse in een onvergetelijk bedrijfsuitje? Vul ons formulier of bel ons direct op 0251-294781 voor een onvergetelijk programma op maat.

Cases

Waarom Outstanding Events

Wij voeren alle activiteiten zelf uit. Geen "tussenbureau" dus. Betrokkenheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierdoor gegarandeerd.


Evenementen zijn maatwerk

Samen met u maken wij een evenementenprogramma op maat. Er is altijd een uitstekend alternatief programma indien het weer dit vraagt.


Veilig, betrouwbaar en ervaren

Langjarige ervaring, Goed opgeleide instructeurs, werkzaam volgens het systeem van de TUV certificering.


Goed materiaal

Outstanding motto: "Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding!" (Mogelijk gemaakt door Decathlon)

VRAAG OFFERTE AAN

Veel gestelde vragen – F.A.Q.

Ons motto is: “slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding”. Bij een buitje gaan we dus gewoon naar buiten!
Waar kan het nog! Gratis parkeren aan het strand! Bij ons dus.
Ja, wij werken samen met paviljoen Aloha, restaurant Sea You en paviljoen Timboektoe. Hier kun je met als je horecawensen terecht.
Per openbaar vervoer zijn wij op locatie Wijk aan Zee niet heel erg goed bereikbaar, de laatste 3 km is er geen ov. Outstanding biedt, in samenwerking met IJmond tours, de mogelijkheid om jullie te vervoeren naar onze locatie. Met het openbaar vervoer is het niet mogelijk om de laatste 3 km naar het blokartstrand te reizen. Deze taxi service maakt dit meer dan goed. Per luxe Mercedes taxi kunnen maximaal 19 personen tegelijk vervoerd worden. Denk ook eens aan de mogelijkheid om vanaf station Beverwijk, Haarlem of Amsterdam naar het blokart strand te reizen.