Vergaderen - op het strand van Wijk aan Zee

Met het kanaal aan de linkerkant, waar de grootste boten ter wereld passeren, de Noordzee aan de voorkant en aan de rechterkant kilometers leeg strand voor oneindige inspiratie en activiteiten is de Noordpier de perfecte plek voor een vergadering, teambuilding of training. 

Outstanding events heeft haar eigen paviljoen, wat exclusief te huren is voor een dag(deel). Wij verzorgen koffie, thee, water, fruit en wat zoets. Voor een lunch of diner werken we samen met onze buren, Timboektoe en Aloha.

Een Outstanding vergadering kan geboekt worden mét een activiteit, maar ook zonder. Het volleybalnet is altijd beschikbaar, en een strandwandeling na of tijdens de vergadering raden we je aan!

 

Strandpaviljoen Outstanding
Capaciteit: 2 - 30 personen

Strandpaviljoen Outstanding

Sfeervolle vergaderruimte in een ouderwets strandpaviljoen. geheel opgebouwd uit gerecyclede- en gejutte materialen, duurzaam en uniek. Grote ramen, veel licht en fantastisch uitzicht op zee, de Noordpier en het Noordzeekanaal. De ruimte is exclusief beschikbaar voor de klant. Klein terras is inclusief. Laagdrempelig en met een echte strandsfeer is deze ruimte uitermate geschikt voor kleinere groepen die eens wat anders willen dan een kil conferentieoord of hotel. Deze plek geeft inspiratie!

Vraag offerte aan
Aloha/ Maui
Capaciteit: 20 - 80 personen

Aloha/ Maui

Stijlvolle- en sfeervolle zaal met design interieur in warme sfeer. Uitzicht op zee en duinen. Exclusiviteit bij meetings. Afwerking en inrichting zijn van hoge kwaliteit. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Ontbijt, lunch en diner zijn uiteraard mogelijk. Aloha heeft een duurzame bedrijfsvoering.

Vraag offerte aan
Timboektoe: Kamango Beachclub vergaderzaal
Capaciteit: 10 - 140 personen

Timboektoe: Kamango Beachclub vergaderzaal

Timboektoe heeft sinds 2015 naast haar strandpaviljoen een nieuwe vrijstaande ruimte gebouwd waar o.a. meetings mogelijk zijn. Een sfeervol strandpaviljoen met zicht op zee en het Noordzeekanaal. Een eigen bar, terras, toiletten maken de ruimte zeer geschikt voor grotere groepen die exclusief willen vergaderen of een feest willen vieren. Robuust, modern, met een echte strandsfeer zijn meetings altijd een succes op deze locatie. Ook een BBQ na afloop is mogelijk. Alle faciliteiten zijn aanwezig.

Vraag offerte aan
Conferentiecentrum Noordpier
Op aanvraag
Capaciteit: 2 - 350 personen

Conferentiecentrum Noordpier

Conferentiecentrum Noordpier bestaat uit alle beschikbare paviljoens van Timboektoe, Aloha en Outstanding gecombineerd. Vergaderen op het strand Wijk aan Zee met zicht op zee maakt mensen creatief en geinspireerd.Vergaderen op het strand Wijk aan Zee bij Outstanding events in combinatie met blokarten is gewoon te gek. U kunt het hele jaar terecht om te vergaderen op het strand van Wijk aan Zee. Outstanding events biedt een compleet arrangement voor het vergaderen op het strand Wijk aan Zee met lunch, diner en alle audio visuele hulpmiddelen aan.

Vraag offerte aan

Cases

Vergaderen in combinatie met een activiteit

Waarom Outstanding Events

Wij voeren alle activiteiten zelf uit. Geen "tussenbureau" dus. Betrokkenheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierdoor gegarandeerd.


Evenementen zijn maatwerk

Samen met u maken wij een evenementenprogramma op maat. Er is altijd een uitstekend alternatief programma indien het weer dit vraagt.


Veilig, betrouwbaar en ervaren

Langjarige ervaring, Goed opgeleide instructeurs, werkzaam volgens het systeem van de TUV certificering.


Goed materiaal

Outstanding motto: "Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding!" (Mogelijk gemaakt door Decathlon)

VRAAG OFFERTE AAN

Veel gestelde vragen – F.A.Q.

Ons motto is: “slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding”. Bij een buitje gaan we dus gewoon naar buiten!
Waar kan het nog! Gratis parkeren aan het strand! Bij ons dus.
Ja, wij werken samen met paviljoen Aloha, restaurant Sea You en paviljoen Timboektoe. Hier kun je met als je horecawensen terecht.
Per openbaar vervoer zijn wij op locatie Wijk aan Zee niet heel erg goed bereikbaar, de laatste 3 km is er geen ov. Outstanding biedt, in samenwerking met IJmond tours, de mogelijkheid om jullie te vervoeren naar onze locatie. Met het openbaar vervoer is het niet mogelijk om de laatste 3 km naar het blokartstrand te reizen. Deze taxi service maakt dit meer dan goed. Per luxe Mercedes taxi kunnen maximaal 19 personen tegelijk vervoerd worden. Denk ook eens aan de mogelijkheid om vanaf station Beverwijk, Haarlem of Amsterdam naar het blokart strand te reizen.