Schooluitje - op het strand

Een sportdag, werkweek of een introductie-dag? Outstanding Events verzorgt voor groepen van 30 tot en met 300 leerlingen uitdagende strandactiviteiten. De leerlingen gaan samen uitdagingen aan om de band tussen hen versterkt. Ons uitgestrekte strand en duingebied en tal van activiteiten bieden voor iedere groep een geslaagde en leuke dag. Voorbeeld van activiteiten die Outstanding kan aanbieden zijn:

Blokarten

Outdoor lasergame

Expeditie Robinson

Boogschieten

Beach Olympics/ 6 kamp

Diskgolf

En nog veel meer.

Outstanding beschikt over een eigen strandpaviljoen, hier worden jullie ontvangen, kan er gebruik gemaakt worden van het toilet en spulletjes veilig opgeruimd worden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een programma op maat.

Noordpier: onze thuisbasis

Aloha
Aloha

Lees meer

Outstanding paviljoen
Outstanding paviljoen

Lees meer

Timboektoe
Timboektoe

Lees meer

Cases

zomerkamp-raften-kinderen

Waarom een schooluitje op het strand bij Outstanding?

Wij voeren alle activiteiten zelf uit. Geen "tussenbureau" dus. Betrokkenheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierdoor gegarandeerd.


Schoolevenementen zijn maatwerk

Samen met u maken wij een evenementenprogramma op maat. Er is altijd een uitstekend alternatief programma indien het weer dit vraagt.


Veilig, betrouwbaar en ervaren

Langjarige ervaring, Goed opgeleide instructeurs, werkzaam volgens het systeem van de TUV certificering.


Goed materiaal

Outstanding motto: "Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding!" (Mogelijk gemaakt door Decathlon)

VRAAG OFFERTE AAN

Veel gestelde vragen – F.A.Q.

Ons motto is: “slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding”. Bij een buitje gaan we dus gewoon naar buiten!
Waar kan het nog! Gratis parkeren aan het strand! Bij ons dus.
Ja, wij werken samen met paviljoen Aloha, restaurant Sea You en paviljoen Timboektoe. Hier kun je met als je horecawensen terecht.
Per openbaar vervoer zijn wij op locatie Wijk aan Zee niet heel erg goed bereikbaar, de laatste 3 km is er geen ov. Outstanding biedt, in samenwerking met IJmond tours, de mogelijkheid om jullie te vervoeren naar onze locatie. Met het openbaar vervoer is het niet mogelijk om de laatste 3 km naar het blokartstrand te reizen. Deze taxi service maakt dit meer dan goed. Per luxe Mercedes taxi kunnen maximaal 19 personen tegelijk vervoerd worden. Denk ook eens aan de mogelijkheid om vanaf station Beverwijk, Haarlem of Amsterdam naar het blokart strand te reizen.