Timboektoe blokarten
Outstanding strandpaviljoen terassen
Eten bij timboektoe
Bedrijfsuitje keuzeprogramma

Strandpaviljoen Timboektoe
locatiepartner

Om Timboektoe in Wijk aan Zee af te doen als ‘een strandtent’ zou een grove understatement zijn. De multifunctionele uitspanning aan het breedste strand van Nederland biedt immers zoveel meer. Niet voor niets staat ze bekend als ‘het Zwitserse zakmes onder de strandtenten’, want je kunt er uitwaaien, watersporten, lekker eten, vergaderen, feesten, loungen, zonnen en nog veel meer.

Timboektoe strandevenementen

Timboektoe is een cocktailbar, een toprestaurant, een poppodium, een hotspot voor kite-, wind-, body en boardsurfers en een favoriet onder evenementorganisatoren ineen. Op slechts een halfuur rijden van Amsterdam - waarbij de route op een gratis parkeerplaats eindigt - bieden we jou zomerse en ’s winterse gastvrijheid. Kortom, we moeten hoognodig naar Wijk aan Zee toe!

Outstanding bedrijfsuitjes
aan het strand

U wilt een onvergetelijk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of professionele teambuilding met o.a hetblokarten beleven? Op of rondom het strand? Outstanding Events verzorgt het hele jaar door actieve- en creatieve belevingsevents voor groepen tot 2000 personen.

Professioneel, betrokken en enthousiast geven wij inhoud aan uw ideeën, wensen en verwachtingen.