Outstanding strandpaviljoen Wijk aan Zee

Over ons - Wie wij zijn

Outstanding events verzorgt:

  • bedrijfsuitjes
  • teambuilding programma's
  • meerdaagse bijeenkomsten
  • relatie dagen
  • actieve vergaderarrangementen
  • actieve product presentaties
  • vrijgezellenfeesten
  • Schooluitjes 
  • familiedagen

  Onze werkwijze kenmerkt zich door een outstanding performance;

  "Wij leveren kwaliteit in alles dat wij doen". 

 

 

Ons Team - Toegewijde, avontuurlijke mensen

Atse Hamers

Mede-eigenaar

Geboren en getogen in Wijk aan Zee. Een echt strandmens. Studeerde aan het Cios te Overveen en de Academie voor Lichamelijke Opvoeding te Amsterdam. Specialiteiten: Kiten, Snowboarden, Surfen, Kajakken. Na een tijd gewerkt te hebben in de evenementen branche besloot hij de stap naar het zelfstandig ondernemerschap te maken. Al de opgedane kennis werd in Outstanding Events meegenomen en met succes! Belangrijkste doel: "Met veel plezier een boeiend en succesvol bedrijf runnen".

Strandmens
ALO
Surfen
kajakken
kiten
snowboarden

Bart Meester

Mede eigenaar

Opleidingen: HBO personeel & Organisatie Post HBO didactiek en Pedagogiek Veranderingsmanagement / Veranderkunde Trainer/begeleider veranderingsprocessen Docent ICT / Sociale vaardigheden Volleybaltrainer Sportspecialisatie: Volleybal, Watersporten, funsports Heden: Organisatie van teambuilding- en sportieve evenementen. Ambitie: toegevoegde waarde creëren voor het bedrijf, team en individu. Kernwoorden: plezier, samen, ambitie, betrokkenheid. Visie op samenwerken: Koester de verschillen !

Volleybal
Watersporten
funsports

Ineke Schuiling

Mede-eigenaar

Ineke is mede firmante en de spil in het web van Outstanding Events. Zij is onder andere verantwoordelijk voor de coordinatie tijdens grote evenementen en de EHBO. Daarnaast verzorgt zij de personele- en administratieve organistatie. Achter de schermen, maar ook tijdens evenementen, is zij de "Haarlemmer olie" in de Outstanding machine. "Een goede organisatie draagt bij aan een outstanding performence voor onze klanten en deelnemers. Dat vind ik mijn belangrijkste taak."

Strandmens
Kantoortijger

Bart Meester Jr.

Instructeur

Woont al zijn hele leven aan het strand, en is al van kinds af aan bezig met de wind en de zee. In de zomer van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat op het strand te vinden en als er geen golven zijn of geen wind is dan wel om van de zon te genieten. Specialiteiten: Surfen, Kitesurfen, longboarden, mountainbiken, kiten, boogschieten en volleybal. “liefst sta ik elke dag op het strand, het mooiste vind ik al het windkracht 5 of meer is met een donkere lucht en hoge golven, en dan met mijn kite en plank het water in gaan en over de golven scheuren”

Surfen
Kitesurfen
longboarden
mountainbiken
kiten
boogschieten en volleybal

Nicky Geerse

Instructeur

Opgegroeid in Haarlem. Een sportief persoon. Studeert Tourism and Recreation management te Haarlem. Specialiteiten: snowboarden, skateboarden en mountainboarden. Werken bij Outstanding Events is niet alleen leuk, maar het zorgt er ook voor dat ik fit blijf voor mijn mountainboard wedstrijden.

snowboarden
skateboarden
mountainboarden

Auke van Vliet

Instructeur

Hallo mijn naam is Auke, geboren in 1989 te Amsterdam. Afgestudeerd aan het ROC te Amsterdam Sport en Bewegen. Ik heb heel mijn leven al te maken met watersport en ben sinds 2006 vooral bezig met kitesurfen.Het liefst ben ik elke dag op het strand om mijn sporten te beoefenen.

kitensurfen
snowboarden
golfsurfen
gitaar
trompet
zeilen

Yuri Hoogmoed

Instructeur

Derde jaars student aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding te Amsterdam. Is met zijn liefde voor snowboarden, longboarden, surfen en slacklinen altijd in de buitenlucht te vinden. Naast het werk in de gymzaal vindt hij het heerlijk om bij Outstanding Events mensen kennis te laten maken met uitdagende strandactiviteiten, en ze op deze manier een topdag te geven!

snowboarden
surfen
slacklinen
longboarden

Jeroen de Ruyter

Instructeur

Ik ben Jeroen de Ruyter, kom uit Heemskerk en na mij opleiding op het Johan Cruijff College ben ik sinds 2013 werkzaam bij Outstanding. Naja, werken? Zon, zee, strand en leuke activiteiten kan je eigenlijk geen werk noemen. Zelf ben ik handballer. Op het NK beachhandball in 2010, samen met mijn team, kampioen geworden! Voor de rest ben ik zo vaak mogelijk op het strand, al is het om te werken, te feesten of om te chillen. Life is a beach!

kitesurfen
surfen
beachhandbal

Lars Jansen

Instructeur

Geboren in het midden van het land maar al snel naar de kust verhuisd. Het strandleven in combinatie van het werken met natuur en techniek maken mij tot de persoon die ik nu ben. Afgestudeerd aan de VU in verschillende disciplines o.a. psychologie en strategisch management. Hiernaast ben ik net afgestudeerd als piloot. Sinds 2008 werk ik met veel plezier en inzet voor Outstanding. Ik geniet het meest als de klanten het naar hun zin hebben! Tot slot ben ik helemaal gek van kitesurfen!! Golfsurfen, fitness en mountainbiken zijn activiteiten voor als het niet waait.

Golfsurfen
fitness
mountainbiken

Vince Gijzen

Instructeur

Ik ben Vince. Ik woon al mijn hele leven vlak bij het strand en heb ook een strandhuisje in Wijk aan Zee. Hier ben ik zomers dan ook altijd te vinden. Zelf doe ik aan: golfsurfen, kitesurfen, wakeboarden, skaten, American football en snowboarden. Werken bij Outstanding is echt super gaaf. Of de zon nou schijnt of dat je uit je sloffen waait, ik vind het allemaal even mooi op het strand!

golfsurfen
kitesurfen
wakeboarden
skaten
American football
snowboarden

Wouter Smeets

Instructeur

Hoi ik ben Wouter Smeets en leef op het strand van Wijk aan Zee. Ik geef kite lessen en zelf kitesurf en surf. Ik leef the perfect beach life.

kitesurfen
surfen

Stage?

Instructeur

Outstanding Events biedt de kans aan CIOS-ers, ALO-ers, ROC-ers en HBO studenten van o.a. de opleiding Vrijetijdsmanagement om stage te lopen en werkervaring op te doen. Deze taak nemen wij zeer serieus. Op dit moment zijn er 2 stagiaires actief van verschillende opleidingen. Lijkt het je leuk om stage te lopen bij Outstanding Events? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen – F.A.Q.

Ons motto is: “slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding”. Bij een buitje gaan we dus gewoon naar buiten!
Waar kan het nog! Gratis parkeren aan het strand! Bij ons dus.
Ja, wij werken samen met paviljoen Aloha, restaurant Sea You en paviljoen Timboektoe. Hier kun je met als je horecawensen terecht.
Per openbaar vervoer zijn wij op locatie Wijk aan Zee niet heel erg goed bereikbaar, de laatste 3 km is er geen ov. Outstanding biedt, in samenwerking met IJmond tours, de mogelijkheid om jullie te vervoeren naar onze locatie. Met het openbaar vervoer is het niet mogelijk om de laatste 3 km naar het blokartstrand te reizen. Deze taxi service maakt dit meer dan goed. Per luxe Mercedes taxi kunnen maximaal 19 personen tegelijk vervoerd worden. Denk ook eens aan de mogelijkheid om vanaf station Beverwijk, Haarlem of Amsterdam naar het blokart strand te reizen.

Missie

Met de organisatie en verzorging van evenementen voor onze klanten geven wij mede gestalte aan de waardering van de bedrijfsleiding voor haar medewerkers. Deze verantwoordelijkheid nemen wij uiterst serieus. Onder andere door een professionele werkwijze,de deelnemer centraal te stellen en kwalitatief hoogstaande evenementen te realiseren. Met de organisatie en verzorging van evenementen leveren wij een bijdrage aan het verbeteren van de sfeer en de samenwerking binnen het bedrijf.