Zoek je het leukste zomerkamp op het strand van Nederland? Dan heb je hem gevonden! Outstanding Events organiseert kampen op het strand voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar. De activiteiten, zoals blokarten, beachvolleybal, raften en nog veel meer vinden plaats bij de Noordpier tussen Wijk aan Zee en Velsen Noord (Noord Holland). Tussen de activiteiten door kun je op het Outstanding paviljoen even bijkomen, deze is te vinden tussen paviljoen Timboektoe en paviljoen Aloha op het strand van Wijk aan Zee.

Zomerkamp op het strand is stoer!
Raften tijden het Outstanding zomerkamp!
Het strand bij de Noordpier is een te gekke plek om allerlei stoere en onvergetelijke strandactiviteiten te doen. Wij durven wel te zeggen dat het Outstanding zomerkamp het leukste kinderkamp van Nederland is!
De activiteiten hebben een hoog fun gehalte en worden begeleid door aardige en professionele instructeurs. Dus… ben jij een echte stoere jongen of meid en ben je gek van het strand? Schrijf je dan nu in voor ons zomerkamp!

Activiteiten op het strand

Tijdens het Outstanding mei- en zomerkamp ga je waarschijnlijk activiteiten doen die je nog nooit eerder hebt gedaan! Onze instructeurs helpen je met alles zodat jij vooral heel veel plezier gaat beleven.
Een selectie van de strandactiviteiten tijdens het kinderkamp:
Je gaat samen met andere kids (in kleine groepjes) bovenstaande activiteiten doen, waarbij je wordt geholpen door onze ervaren instructeurs. Uiteraard staat veiligheid tijdens het zomerkamp altijd voorop en is geen enkele activiteit verplicht! Mocht je een bepaalde strandactiviteit niet leuk vinden of vind je iets erg spannend, dan geef je dat door aan een instructeur en wordt daar altijd rekening mee gehouden. Het gaat er namelijk om dat je fun hebt tijdens het kinderkamp!
Hebben wij je enthousiast gemaakt? Schrijf je dan nu in voor een van onze kampen en kom genieten op het strand.

Dagprogramma zomerkamp op het strand

De dag begint om 9.30 uur, dan gooien we de deuren van ons paviljoen open! Je kunt om 16.30 uur weer opgehaald worden. Het programma ziet er als volgt uit:
09:30 uur Outstanding paviljoen open (Wijk aan Zee)
10:00 uur Gezamenlijke instructie dag
10:15 uur Start strandactiviteiten!
12:15 uur Lunch
13:00 uur Vervolg activiteiten
14:00 uur Siësta
14:30 uur Vervolg activiteiten
16:00 uur Gezamenlijk afbouwen en opruimen
16:30 uur Einde van de dag

Extra informatie zomerkamp op het strand

Als je deelneemt aan ons gezellige zomerkamp op het strand, ontvang je van ons:
- Een uniek Outstanding T-shirt
- Een handige Outstanding bidon
- Voldoende te eten en drinken over de gehele dag (geen ontbijt, wel lunch en tussendoortjes)
- Indien nodig professionele EHBO-begeleiding
De kosten voor het zomerkamp voor een gehele week bedragen: € 295,00 p.p.
Wil je een dag komen? Dan betaal je € 60,- per dag p.p.

Zomerkamp op het strand data 2022

Week 28 - 18 tm 22 juli
Week 29 - 25 tm 29 juli
Week 33 - 15 tm 19 augustus
Week 34 - 22 tm 26 augustus

Aanmelden Outstanding Zomerkamp 2022

Ben je tussen de 8 en 13 jaar oud en lijkt het je leuk om mee te doen aan het strandkamp op het strand? Meld je dan nu aan via onderstaande link! Heb je toch nog vragen? Mail of bel ons dan!

Aanmelden Zomerkamp

Meld je nu aan via ons formulier