Outstanding strandpaviljoen terassen
Sea You eten

Hotel Villa de Klughte
horecapartner

Hartelijk welkom bij Hotel Villa de Klughte. Het witte majestueuze huis aan de voet van Hollands Blonde Duinen. Onze prachtige en sfeervolle Villa aan de zuidelijke duinenrij van Wijk aan Zee. Meer dan zomaar een hotel! Een bedrijf met een lange historie dat begin 2016 in handen is gekomen van Meesterkok en visgek Imko Binnerts en zijn echtgenote Vinologe Cathy Moerdijk. “Villa de Klughte”, waar het al jarenlang goed vertoeven was, is sinds de overname verrijkt met Visrestaurant “Imko´s Puur Zee” en de gezellige, intieme, Bar- Bistro “Wijn & Ko aan Zee”. Hierdoor is er echt een fantastisch verwenadres ontstaan. Heerlijk slapen in een van de 13 romantische kamers met uitzicht op dorp of duin, Standaard allen met eigen douche, toilet, minibar, radio, Dvd-speler, flatscreen kabel TV, telefoon en WiFi. Verder, afhankelijk van uw persoonlijke keuze, luxe Jacuzzi, bidets, balkons, e.d.

Elke kamer heeft zijn eigen kleur en eigen persoonlijke sfeer en straalt warmte, romantiek en huiselijkheid uit. In onze bistro verzorgen wij een iedere ochtend een uitgebreid ontbijt. En natuurlijk kunt u genieten van ons “ Seafood Experience” menu in Imko’s Puur zee, 4 tot 7 smaakvolle gerechten met een uitgebreide keuze aan fraaie wijnen. Of heerlijk informeel borrelen, wijn proeven, kleine hapjes eten aan de open haard of smullen van ons 3 gangen keuzemenu in bar bistro Wijn & Ko aan Zee. Een fijne strandwandeling, zonnebaden aan zee of aan ons eigen zwembad en vooral rust, even ver weg van de snelle en gejaagde wereld om ons heen. De Klughte is Idyllisch en rustig gelegen op slechts 200 meter van het dorpscentrum en op 4 minuten loopafstand van strand en zee. Wij heten u van harte welkom!!
Imko Binnerts & Cathy Moerdijk Hotel Villa de Klughte

Outstanding bedrijfsuitjes
bij Hotel Villa de Klughte

U wilt een onvergetelijk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of professionele teambuilding met o.a hetblokarten beleven? Op of rondom het strand? Outstanding Events verzorgt het hele jaar door actieve- en creatieve belevingsevents voor groepen tot 2000 personen. Geheel verzorgde arrangementen in samenwerking met Hotel Villa de Klughte.

Professioneel, betrokken en enthousiast geven wij inhoud aan uw ideeën, wensen en verwachtingen.

Bedrijfsuitje strand
Bedrijfsuitje strand

Lees meer

Blokarten 1-7 personen
Blokarten 1-7 personen

Lees meer

Vrijgezellenfeest
Vrijgezellenfeest

Lees meer

Teambuilding activiteiten
Teambuilding activiteiten

Lees meer

Scholen
Scholen

Lees meer