Kasteel Assumburg bedrijfsuitje
Outstanding strandpaviljoen terassen

Kasteel Assumburg
evenementenpartner

Kasteel Assumburg is absoluut een unieke, betaalbare locatie voor uw bedrijfsuitje. Alles onder een dak: activiteiten, diner, feestavond en overnachting. Het kan allemaal en dat in het 13de eeuws kasteel Assumburg! Kasteel Assumburg is gelegen op 3 minuten van de snelweg in Heemskerk. Meer kun je niet wensen van een locatie.

De activiteiten bij kasteel Assumburg kunnen geheel in thema worden aangeboden. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de kasteel spelen. In een middeleeuws decor met lakeien, ridders en pages gaat u strijden op verschillende onderdelen zoals hoefijzerwerpen, ringsteken, riddergevechten en nog meer. Een te gek activiteitenprogramma.

Met een verplaatsing van slechts 15 minuten naar het strand van Wijk aan Zee kunt u deelnemen aan een onvergetelijk strandprogramma. Met blokarten, vliegeren, outdoor lasergamen, zandsculpturen en nog veel meer. Neem contact om de mogelijkheden te bespreken.

Outstanding bedrijfsuitjes
Kasteel Assumburg

U wilt een onvergetelijk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of professionele teambuilding met o.a hetblokarten beleven? Op of rondom het strand? Outstanding Events verzorgt het hele jaar door actieve- en creatieve belevingsevents voor groepen tot 2000 personen. Geheel verzorgde arrangementen in samenwerking met Hotel Villa de Klughte.

Professioneel, betrokken en enthousiast geven wij inhoud aan uw ideeën, wensen en verwachtingen.

Bedrijfsuitje strand
Bedrijfsuitje strand

Lees meer

Blokarten 1-7 personen
Blokarten 1-7 personen

Lees meer

Vrijgezellenfeest
Vrijgezellenfeest

Lees meer

Vergaderen op het strand
Vergaderen op het strand

Lees meer

Teambuilding activiteiten
Teambuilding activiteiten

Lees meer

Scholen
Scholen

Lees meer