Outstanding pllek

Pllek Amsterdam

Outstanding Pllek
- Amsterdam

Pllek is een creatieve hang-out met een eigen stadsstrand in Amsterdam-Noord, op de kop van de bruisende NDSM werf. Duurzaamheid en bewust leven staan bij Pllek hoog in het vaandel. Het hele pand is opgetrokken uit opgestapelde, kleurrijke zeecontainers. Op het strand en op en rondom de werf is van alles te beleven, en in de feestzaal of op het terras kunnen grote en kleine groepen terecht voor lunch, diner of feest. De keuken van Pllek werkt uitsluitend met biologisch vlees, duurzaam gevangen vis en seizoensgroenten- en fruit. De industriële, rauwe uitstraling en het uitzicht over het IJ maken van Pllek een unieke locatie voor een origineel uitje met een persoonlijke touch - een eilandgevoel midden in de stad. Laat je hier verwonderen en verassen.

Professioneel, betrokken en enthousiast geven wij inhoud aan uw ideeen, wensen en verwachtingen. Outstanding Events is 7 dagen per week actief.

Outstanding Strandpaviljoen
onze thuisbasis

Een onvergetelijk bedrijfsuitje,vrijgezellenfeest of professionele teambuilding met o.a het blokarten of outdoor lasergame beleven? Een vergadering op het strand? Outstanding Events verzorgt het hele jaar door actieve- en creatieve belevingsevents voor groepen tot 2000 personen. Geheel verzorgde arrangementen in samenwerking met uitstekende horeca partners.

Professioneel, betrokken en enthousiast geven wij inhoud aan uw ideeen, wensen en verwachtingen. Outstanding Events is 7 dagen per week actief o.a. op het strand van Wijk aan Zee bij de Noordpier. Een bijzondere- en inspirerende omgeving met o.a. de mooie Aloha Beachclub en Timboektoe als uitvalsbasis.

Bedrijfsuitje strand
Bedrijfsuitje strand

Lees meer

Blokarten 1-7 personen
Blokarten 1-7 personen

Lees meer

Vrijgezellenfeest
Vrijgezellenfeest

Lees meer

Vergaderen op het strand
Vergaderen op het strand

Lees meer

Teambuilding activiteiten
Teambuilding activiteiten

Lees meer

Scholen
Scholen

Lees meer