GPS tocht op het strand enin de duinen

Eco GPS-Tocht

Eco GPS-tocht - rond het strand en de duinen van Wijk aan Zee

Orienteren

Tegenwoordig heeft iedereen een telefoon met daarop een app om te navigeren, super makkelijk. Maar de kunst van het oriënteren in je directe omgeving raakt hierdoor wel een beetje verloren. Waar is het noorden? Hoe werkt een kompas? Kunnen we het überhaupt nog of zijn we te afhankelijk geworden van technologie?

Een GPS tocht bij Outstanding events is een bijzondere activiteit met een grote beleving. De GPS tocht van Outstanding Events leidt u langs de mooiste plekjes van Wijk aan Zee.

Wat gaan we doen?

Jullie krijgen van ons een rugzak met daarin een oude vertrouwde GPS, een ietwat cryptische kaart en nog wat mysterieuze objecten... en dan gaan jullie op avontuur. Er zullen onderweg verschillende denk -en doe opdrachten zijn om punten te verdienen. Opdrachten zoals het zoeken met een metaaldetector en het vinden van een GEO-cache.

Duurzaam

Tijdens de tocht is het ook een ideaal moment om een bijdrage te leveren aan het milieu en de natuur. Zwerfafval is een groot probleem, en we willen jullie vragen om onderweg wat afval te rapen. Zo geven wij het goede voorbeeld en inspireren wij anderen om ook meer op te ruimen. Met het opruimen verdienen jullie ook extra punten.

Bunkers, duinen, beeldentuin Zee van Staal

Van de Dorpsduinen, de beeldentuin "een zee van staal" tot de oude bunkers van de Atlantic Wall. De GPS tocht is geschikt voor elke doelgroep. Van familie-uitje, vrijgezellenfeest tot bedrijfsuitje. De tocht duurt gemiddeld zo'n 2,5 uur. Na afloop is er de mogelijkheid voor een borrel en een heerlijk diner in de omgeving van Wijk aan Zee. Kortom, een onvergetelijke dag is verzekerd!

Waarom Outstanding Events

Wij voeren alle activiteiten zelf uit. Geen "tussenbureau" dus. Betrokkenheid, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierdoor gegarandeerd.


Evenementen zijn maatwerk

Samen met u maken wij een evenementenprogramma op maat. Er is altijd een uitstekend alternatief programma indien het weer dit vraagt.


Veilig, betrouwbaar en ervaren

Langjarige ervaring, Goed opgeleide instructeurs, werkzaam volgens het systeem van de TUV certificering.


Goed materiaal

Outstanding motto: "Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding!" (Mogelijk gemaakt door Decathlon)

VRAAG OFFERTE AAN

Veel gestelde vragen – F.A.Q.

Ons motto is: “slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding”. Bij een buitje gaan we dus gewoon naar buiten!
Waar kan het nog! Gratis parkeren aan het strand! Bij ons dus.
Ja, wij werken samen met paviljoen Aloha, restaurant Sea You en paviljoen Timboektoe. Hier kun je met als je horecawensen terecht.
Per openbaar vervoer zijn wij op locatie Wijk aan Zee niet heel erg goed bereikbaar, de laatste 3 km is er geen ov. Outstanding biedt, in samenwerking met IJmond tours, de mogelijkheid om jullie te vervoeren naar onze locatie. Met het openbaar vervoer is het niet mogelijk om de laatste 3 km naar het blokartstrand te reizen. Deze taxi service maakt dit meer dan goed. Per luxe Mercedes taxi kunnen maximaal 19 personen tegelijk vervoerd worden. Denk ook eens aan de mogelijkheid om vanaf station Beverwijk, Haarlem of Amsterdam naar het blokart strand te reizen.